Linn andis Centrumile kino ehitamiseks loa (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Centrumi kaubanduskeskus tahab mullu avatud hooneosale kino tarvis ühe korruse peale teha. Fotol on esialgne kavand, milline see võiks olla pärast kavandatavate tööde lõppu.
Centrumi kaubanduskeskus tahab mullu avatud hooneosale kino tarvis ühe korruse peale teha. Fotol on esialgne kavand, milline see võiks olla pärast kavandatavate tööde lõppu. Foto: Tarmo Maiste (eskiis)

Viljandi kahe suure kaubanduskeskuse võidujooks selle nimel, kumb saab endale kino ehitada või kumb saab selle esimesena, kulgeb Centrumi juhtimisel, kes esmaspäeval sai linnalt ehitusloa.

Centrumi omanikud rääkisid juba 2014. aasta augustis, et alustavad pingutusi kaubanduskeskuse laiendamiseks ning uude osasse peaks tulema kino. Nüüd on jõutud pärast detailplaneeringu ja muude dokumentide kooskõlastamist nii kaugele, et esmaspäeval andsid linnajuhid ehitusloa. Centrumi esindaja Riho Maisa polnud aga nõus kommenteerima, millal ehitus alata võiks.

Samal ajal kui Centrum on jõudnud nii kaugele, et võiks kas või täna ehitusega algust teha, on nende konkurent Uku Keskus alustanud detailplaneeringu muutmist selleks, et oma keskust laiendada ja sinna kino rajada. Uku Keskuse esindaja Toomas Õuna hinnangul võiks Uku Keskus ehituseni jõuda aasta lõpuks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles