Nooruk käib võõrastes kappides sorimas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Karksi-Nuias uitab ringi noormees, kes astub aeg-ajalt sisse mõnesse eramajja, mille välisuks on lukustamata. Ta sorib kappides ja sahtlites ning kui majaelanikud talle peale satuvad, räägib ta, et otsib kedagi.

Vallavanem Taimo Tugi sõnul on noormehe isik teada ning temaga tegeleb politsei. Senise info põhjal pole sisseastuja majadest midagi varastanud.

Karksi piirkonnapolitseinik on saanud teateid, et Karksi-Nuias on mitmel korral vanemate inimeste lukustamata eramutesse päise päeva ajal sisenenud võõras noormees, käinud tubades ringi ja avanud kapiuksi. Majaelanikud on sel ajal viibinud kas hoovis või teises toas.

Kui elanikud on talle peale sattunud, on nooruk nimetanud mõne kohaliku elaniku nime, keda ta väidetavalt otsib. Seejärel on ta kiirustades lahkunud.

Politsei on palunud kõigil inimestel, kel on selle noorukiga kokkupuudet olnud, teatada sellest piirkonnapolitseinikule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles