Lapsed lippasid kooli au eest

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurte koolide arvestuses saavutasid esimese koha Viljandi Kesklinna kooli õpilased.
Suurte koolide arvestuses saavutasid esimese koha Viljandi Kesklinna kooli õpilased. Foto: Margit Kurvits

Neljapäeval peetud Viljandimaa koolide võistlusel «Tähelepanu, start!» osales neli suurte ja kuus väikeste koolide arvestusse kuulunud teise kuni viienda klassi õpilaste võistkonda. Kavas oli neli teatevõistlust, mida oli koolis harjutada saanud juba veebruari algusest.

Suurte koolide arvestuses saavutasid esimese koha Viljandi Kesklinna kooli õpilased. Nemad said ühtlasi oma valdusse Viljandi spordihoone rändkarika, mida antakse välja sellest ajast peale, kui valmis spordihoone uus maja. Juurdeehitise avamise puhul algatatud traditsioon on kestnud 14 hooaega ja kõik need aastad on karikas olnud Kesklinna kooli, endise Maagümnaasiumi käes.

Võidukasse võistkonda kuulusid Noora Ronk, Mona Sepp, Eliisa Leinus, Eric Levit, Kaarel Pärn, Siim Kabral, Merit Sirg, Lene Varula, Ingel Madleen Tiitus, Peeter Jaak Pius, Rasmus Kaljurand, Jaan-Paul Varik, Tuule Truu, Kiara Oja, Helene Metsmaa, Madis Andreas Raba, Jürgen Aas, Mihkel Leetmaa, Anabel Sarapuu, Mariliis Paris, Sonja Siimson, Rasmus Reili, Elari Mänd ja Kristjan Niitav. Võistkonna õpetaja on Raina Luhakooder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles