Pirnikas – hea kõhutundega mängur

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Birnbaum
Madis Birnbaum Foto: Kristi Kivestu illustratsioon

Eelkõige kultuuri- ja spordiürituste otseülekannetega tegeleval Madis Birnbaumil on alati mitu rauda tules. Uusi mõtteid muudkui popsab pähe ja need peab kohe ka ellu viima. Vahel läheb mõni ideevasikas aia taha, aga sellest pole hullu. Peaasi, et lõbus oleks.

Kui Viljandi linn vaheaastaks kalapeole asenduskorraldajaid otsis, oli kamp kohalikke mehi kärmelt platsis ja valmis käsi külge lööma, kuigi aega oli vaid mõni nädal. Ja kui ilmataat poleks vingerpussi visanud, oleks suursündmus arvatavasti ka teoks saanud. Nüüd said riskialtid mehepojad linnalt lohutuseks 500 eurot ja looduselt hindamatu õppetunni.

Nende ühe eestvedaja Madis Birnbaumi ehk Pirnika ettevõtmiste reas oli see vett vedama läinud korraldustöö justkui napp märge paksus teatmeteoses. Nii suure haardega tegijat pisikesed tagasilöögid ei heiduta. Nagu teab rääkida sõber ja äripartner Heimar Lill, on Pirnikas peidus kirglik mängur, kes ei karda suurte võitude nimel riskida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles