Mustla koolitüdrukud joonistavad teraapilisi värviraamatuid

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu gümnaasiumi XI klassi tüdrukud Maarja Evert, Mari Maisla, Anell Kuus ja Krisli Johanson asutasid nädala ajaga õpilasfirma Colorem ning asusid joonistama peenemustrilisi värviraamatuid.
Tarvastu gümnaasiumi XI klassi tüdrukud Maarja Evert, Mari Maisla, Anell Kuus ja Krisli Johanson asutasid nädala ajaga õpilasfirma Colorem ning asusid joonistama peenemustrilisi värviraamatuid. Foto: Elmo Riig

​Tarvastu gümnaasiumi XI klassi tüdrukud otsustasid luua õpilasfirma, mis teeks värviraamatuid. Jaanuari lõpuks olidki paberid täidetud ning neiud joonistasid kibekiiresti mustrilehed valmis. Tuli oli takus seetõttu, et ukse ees oli sõit Läti sõpruskooli õpilasfirmade võistlusele. 

Õpilasfirma Colorem asutamise põhjus ei olnud majandustunnist saadud kohustuslik ülesanne. Praeguseks Coloremi direktoriks nimetatud Maarja Evertil oli see unistus juba ammu. 

Esiti oli plaan sellega tegelema hakata järgmisel aastal viimase gümnaasiumiklassi algul. Läti sõpruskool aga kutsus Tarvastu noori enda juurde õpilasfirmade laadale. Et neiul oli tooteidee varnast võtta, tuli vaid klassiõed kampa saada ja asi ära teha. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles