Karikat püüdes jäi seljataha teinegi päris edukas etapp

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli C-klassi poistest jõudsid nädalavahetusel peetud võistlustel esikolmikusse Geron Vidder (vasakul), Kenner Saar, Jan-Kristjan Tamm ja Roland Mitt.
Viljandi spordikooli C-klassi poistest jõudsid nädalavahetusel peetud võistlustel esikolmikusse Geron Vidder (vasakul), Kenner Saar, Jan-Kristjan Tamm ja Roland Mitt. Foto: Erakogu

Viljandi spordikooli judokad ei suutnud laupäeval Tartus peetud noorte karikasarja teisel etapil olla küll sama edukad kui esimesel, kuid treeneri sõnul läks neil väga hästi.

Kolmest osavõistlusest koosneva sarja teisel võistluspäeval teenisid nad kolm esimest, kolm teist, kaks kolmandat ja kaks viiendat kohta.

«Kui esimene etapp oli meile üliedukas, siis teine jäi saagi poolest veidi tagasihoidlikumaks. Oli rõõmustavat ja oli ka kurvastavat,» võrdles Viljandi spordikooli judotreener Viljar Kannel veebruaris Nõos ja möödunud laupäeval Tartus asetleidnud võistlusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles