Roheline Akadeemia kutsub Johansonide kontserdile

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
äna kell 19 leiavad Viljandi kultuuriakadeemias Rohelise Akadeemia eestvedamisel aset mõttetalgud. Vestlust juhivad Marek Strandberg ja Mart Jüssi. Üritus kulmineerub vendade Johansonide etteastega.
äna kell 19 leiavad Viljandi kultuuriakadeemias Rohelise Akadeemia eestvedamisel aset mõttetalgud. Vestlust juhivad Marek Strandberg ja Mart Jüssi. Üritus kulmineerub vendade Johansonide etteastega. Foto: Sille Annuk

Täna kell 19 leiavad Viljandi kultuuriakadeemias Rohelise Akadeemia eestvedamisel aset mõttetalgud. Vestlust juhivad Marek Strandberg ja Mart Jüssi. Üritus kulmineerub vendade Johansonide etteastega. Kaasa mõtlema on oodatud kõik huvilised, kellele meie keskkond ja tulevik korda lähevad.

«Kõik, mida teeme, jätab jälje ning seda ka veel seni käimata radadele,» iseloomustas eelolevat arutelu erakonna Eestimaa Rohelised fraktsiooni liige ning mõttetalgute esineja Mart Jüssi.

«Minna jäänud tee pikkus oleneb sellest, kui ettevaatlikult me täna oma samme seame, ning jaks sõltub koorma suurusest, mida me oma turjal kanda võtame,» lisas Jüssi.

Roheline Akadeemia on arutelu vorm, kus erakonna Eestimaa Rohelised kõneisikud räägivad huvilistele meie väga lihtsatest igapäevaelu valikutest, mis määravad, kas tulevik on hele, tume või lihtsalt roheline. Enne aasta lõppu jõuab Roheline Akadeemia käia lisaks Viljandile Tartus, Narvas, Kärdlas, Võrus, Kuressaares, Rakveres, Haapsalus ja Valgas.

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia asub Viljandis Posti tänav 1. Eestvedajate poolt kõigile huvilistele suupisted ning soe jook. Üritus on tasuta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles