Ugalas esietendub klouni­kriminull

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Heigo Teder

Täna esietendub Ugalas klounikriminull «Krimka!», mille on lavastanud klounipaar Piip ja Tuut ehk Haide Männamäe ja Toomas Tross.

Eesti esiklounipaarile on see esimene kord tuua välja lavastus repertuaariteatris. Kui tavapäraselt on Piip ja Tuut lavale astunud kahekesi, siis nüüd tuleb neil koostööd teha koguni seitsme näitlejaga. Laval näeb nii traditsioonilist klounaadi, mustkunstitrikke kui ka laulu- ja tantsunumbreid.

Haide Männamäe ja Toomas Trossi kinnitusel said neist klounid tegelikult juhuse tahtel. «Kui olime pärast Kopenhaageni teatrikooli lõpetamist Eestis tagasi, kutsus üks sõber meid oma laste sünnipäevapeole esinema. Me ei osanud välja mõelda muud, kui pistsime teatrikoolist alles jäänud klounininad ette ja läksime. Nii see lumepall veerema hakkaski. Meid kutsuti edaspidigi siia ja sinna, endalegi hakkas see meeldima,» rääkis Männamäe. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles