Naistepäeva lörts tekitas liikluses lühiajalise kaose

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäevase lörtsisaju ajal käisid politseipatrullid liiklust reguleerimas korraga kahe veoki juures. Karksi-Nuia lähedal kraavi vajunud turbaveok häiris liiklust umbes kaks tundi.
Teisipäevase lörtsisaju ajal käisid politseipatrullid liiklust reguleerimas korraga kahe veoki juures. Karksi-Nuia lähedal kraavi vajunud turbaveok häiris liiklust umbes kaks tundi. Foto: Raul Kukk

Naistepäeval, kui taevas avas luugid hiiglaslikele lumehelvestele, ei lasknud õnnetused ennast kaua oodata. Ühes neist osales teehooldusfirmale kuuluv sahk, mille juhil polnud õnnetuse eel muud teha, kui jääda seisma ja kokkupõrget oodata.

Saha roolis olnud aktsiaseltsi Vooremaa Teed töötaja rääkis, et nägi eemalt, kuidas vastu tulev Audi kaotas värske lumelobjakaga kaetud teel juhitavuse ja sattus külglibisemisse. Viljandi–Tartu maanteel Tõnuküla ja Mähma bussipeatuse vahel pärastlõunal kella nelja ajal juhtunud liiklusõnnetuses libises sõiduauto juhipoolse küljega otsa peaaegu seisvale teetöömasinale.

Vooremaa Teede juhataja Toomas Tootsi ütles, et kuigi lisaks õnnetuse põhjustanud autole sai ka sahk viga, on kõige tähtsam see, et inimesed jäid terveks. Tema kinnitusel sõitsid sahad välja kohe tugeva lörtsisaju alguses, aga sellest hoolimata kogunes lumi teedele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles