Väiksed vutisõbrad lustisid spordihoones

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval peetud saalijalgpalliturniir pakkus palju häid emotsioone nii mängijatele kui kindlasti ka nende vanematele. Pilt on tehtud Viljandi Tuleviku I ja Tartu Heliose kohtumisel.
Pühapäeval peetud saalijalgpalliturniir pakkus palju häid emotsioone nii mängijatele kui kindlasti ka nende vanematele. Pilt on tehtud Viljandi Tuleviku I ja Tartu Heliose kohtumisel. Foto: Elmo Riig

Laupäeval ja pühapäeval käisid Viljandi spordihoones Tuleviku klubi noorimatel poistel külas konkurendid, et võtta mõõtu saalijalgpalliturniiril «Tulevik Cup». Esimesel päeval mängisid 2007. ja teisel 2008. aastal sündinud jalgpallisõbrad.

Mõlemal võistluspäeval olid võõrustajad külalislahked ja esikolmikusse ei trüginud, ehkki päris võitluseta nad magusamaid kohti konkurentidele ei loovutanud.

Nagu ütles pühapäeval väljakul käinud Tuleviku mängijate juhendaja Kevin Paavo, jõuavad Viljandi poisid oma medalite ja tunnustuseni mõne aja pärast ning praegu on tulemusest olulisemad mängu õppimine ja tegutsemisrõõm. «Eks meil ole ka palju alles hiljuti meiega liitunud ja veel vähe harjutada saanud poisse,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles