Sõudjad tõmbasid saalihooaja üle finišijoone

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlane Leo Muiste teenis sõudjate sisehooajal Eesti noorte meistri medali ja võitis ka neljast osavõistlusest koosnenud Telia sarja.
Viljandlane Leo Muiste teenis sõudjate sisehooajal Eesti noorte meistri medali ja võitis ka neljast osavõistlusest koosnenud Telia sarja. Foto: Mihkel Klementsov

Sõudjad panid sisehooajale punkti laupäeval Väike-Maarjas Eesti ergomeetril sõudmise meistrivõistluste ja Telia sarja viimase etapiga.

Viljandlasi oli stardis 24 ning nagu ütles juhendaja Ruth Vaar, ei läinud neil küll ülearu hästi, kuid pole ka põhjust  nuriseda. «Meie sportlasi on talvisel ajal seganud erinevad hädad ning eks nende taha saagi mõnest medalist ilmajäämisele või hea tulemuse saamata jäämisele põhjendusi otsides pugeda,» kõneles ta ja võttis talvise hooaja kokku hindega hea.

Vaari sõnul jäi meie sportlasi meistrivõistlustest eemale nii õpingute tõttu kui tervislikel põhjustel. «Meistritiitel on muidugi oluline, aga meie põhirõhk on suvisel võistlusajal ning praegu on sobilik aeg muredele lahendusi otsida ja leida,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles