Duubli esimeses kodumängus väravaid ei tulnud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Paavo asus pärast Tartu ülikooli lõpetamist möödunud hooajal ametisse Viljandi Tuleviku klubisse, kus tema ohjata on esiliiga B turniiril osalev Tuleviku II meeskond ja päris pisikesed jalgpallipoisid. Samuti on ta klubi esindusmeeskonna abitreener.
Kevin Paavo asus pärast Tartu ülikooli lõpetamist möödunud hooajal ametisse Viljandi Tuleviku klubisse, kus tema ohjata on esiliiga B turniiril osalev Tuleviku II meeskond ja päris pisikesed jalgpallipoisid. Samuti on ta klubi esindusmeeskonna abitreener. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval Viljandis Eesti jalgpalli meistrivõistluste hooaja esimese kodumängu pidanud Tuleviku klubi teine meeskond teenis esiliiga B turniiritabelisse esimese punkti, kui tegi teise vooru kohtumises väravateta viigi Sillamäe Kalevi teise koosseisuga.

Möödunud hooajal Tuleviku treenerite seltskonnaga liitunud ja duubelkoosseisu juhendaja ametisse asunud Kevin Paavo jäi mänguga rahule. «Oli kahe võrdse meeskonna võitluslik kohtumine, milles häid võimalusi jagus mõlemale poolele,» nentis ta.

Nädal varem, kui aset leidis esiliiga B avavoor, jäi Tulevik Tallinnas 0:8 alla JK Tallinna Kalevile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles