Õhtul alanud töömaratoni lõpetas koristaja hommikune leid tualetist

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööpäeva jooksul avaldatud väljakutsed näitasid, et politseinikud puutuvad oma töös kokku peamiselt vägijooke pruukinud isikutega, kes ei tea, kus nad on või mida teevad. Foto on illustratiivne.
Ööpäeva jooksul avaldatud väljakutsed näitasid, et politseinikud puutuvad oma töös kokku peamiselt vägijooke pruukinud isikutega, kes ei tea, kus nad on või mida teevad. Foto on illustratiivne. Foto: Küllike Rooväli / Postimees

Politsei- ja piirvalveamet avalikustas möödunud nädalavahetuse hakul oma Facebooki lehel blogi vormis ööpäeva jooksul laekunud väljakutseid. Kui reede möödus Viljandimaal rahulikult, siis laupäeva hommikuni oli peamiseks tööandjaks alkohol.

Niinimetatud väljakutsete maratoni korraldas politsei neljandat korda. Politseinikud postitasid alates reede hommikul kella 8-st kuni laupäeva hommikuni sotsiaalvõrgustikku infot numbrile 112 tulnud väljakutsete kohta. Näiteks helistas ööl vastu laupäeva politseisse mees, kes ütles, et ta oli Tallinna kesklinnas, kuid on nüüd eksinud. Politsei positsioneerimine näitas, et mees on hoopis Raplas, kus ta pidi hakkama valguse poole liikuma.

Purjus inimesed rikkusid korda

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles