Hooaeg algas kahe hõbeauhinnaga

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hunt (punases) lõpetas Lätis peetud turniiri teise kohaga.
Toomas Hunt (punases) lõpetas Lätis peetud turniiri teise kohaga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Jelgava lahtistel vabamaadluse meistrivõistlustel rassisid kohalike kõrval võidu nimel Eestist ja Leedust pärit sportlased ning viljandlased tõid koju kaks hõbemedalit.


Noorte arvestuses astus kehakaalus alla 58 kg matile Kert Kaljula. Ta alustas puhta võiduga lätlase Edgars Spurinsi üle ning jätkas sama võimukalt poolfinaalis leedulase Tomas Mateiko vastu.

Äärmiselt tasavägiseks ja raskeks kujunes Kert Kaljula ja lätlase Aleksan-ders Svalkovskise finaalkohtumine. Selle lõppvaatuses pidi viljandlane 1:2 kaotusega kolmes maadlusajas loovutama esikoha konkurendile.

Tuleviku klubile teenis teise hõbemedali Toomas Hunt täiskasvanute kehakaalus alla 55 kg.

Hunt pääses loosi tahtel otse teise ringi ja oli esimeses maadluses 12:0 üle Jelgava esindajast Martins Vasil-jevsist. Ent nagu tema noorem klubikaaslane, pidi ta finaalis tunnistama lätlase, Ricardas Rziscevsise paremust. Vastane jäi peale 2:1.
Tuleviku klubi ja Viljandi spordikooli treeneril Aarne Kõivul sportlastele etteheiteid polnud. «Hooaeg alles algas ja meile olulised võistlused seisavad ees,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles