Lasteaia uste sulgemine võib riigi rahakoti rauad kinni jätta

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi lastest tühjaks jääva mõisamajaga on vallal oma plaanid ning eri toetuste abil on plaanis hoonele uus elu sisse puhuda.
Peagi lastest tühjaks jääva mõisamajaga on vallal oma plaanid ning eri toetuste abil on plaanis hoonele uus elu sisse puhuda. Foto: Elmo Riig / montaaž

​Mõisakoolide arendamist ja taastamist toetavast programmist said Viljandimaalt toetust Uue-Suislepa ja Kärstna mõis. Kummaski mõisas ei tegutse küll enam kool, vaid lasteaed, kuid see ei olnud raha saamisel takistuseks.

Komistuskiviks võib hoopis saada Tarvastu vallavolikogu nädalapäevad tagasi vastu võetud otsus lasteaed Suislepas sulgeda. Kultuuriministeerium kinnitas, et olukord on pretsedenditu ning nüüd on plaanis valla esindajatega arutada, mis toetusest saab. Kõne all on veidi enam kui 6000 euro suurune summa, mis oli mõeldud Uue-Suislepa mõisa peahoone muinsuskaitse eritingimuste ja fassaadide restaureerimise põhiprojekti koostamiseks.

Pole maha visatud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles