Mehed astusid sammu soovitud suunas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond alistas kolmapäeval kodupubliku ees Kehra esinduse ja suure panuse andis sellesse võitu väravavaht Rasmus Ots oma säravate tõrjetega.
Viljandi käsipallimeeskond alistas kolmapäeval kodupubliku ees Kehra esinduse ja suure panuse andis sellesse võitu väravavaht Rasmus Ots oma säravate tõrjetega. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval Viljandi spordihoones peetud Eesti käsipalli meistrivõistluste põhiturniiri vahegrupi kohtumises alistas Viljandi HC 25:20 HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi.

Emotsioone täis mäng aitas Viljandi meeskonna veidi lähemale eesmärgile lõpetada põhiturniir otse poolfinaalseeriasse lubava kohaga ehk ühena kahest tugevamast.

Praegu lahutab viljandlasi turniiritabelis esimesel kohal asetsevatest kehralastest kaks punkti. Meie meeskonnast omakorda kahe punkti kaugusel oli eile Serviti, kel ootas õhtul ees kohtumine Viimsi meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles