Süütamise tagant tuli välja palju rohkem kuritegusid, aga vangi ei läinud keegi

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu mais süüdati Võhmas Tartu tänaval põlema Volkswagen Passat. Tuleroaks langes ka selle kõrvale pargitud Buick Regal, mis kuulus samale omanikule.
Mullu mais süüdati Võhmas Tartu tänaval põlema Volkswagen Passat. Tuleroaks langes ka selle kõrvale pargitud Buick Regal, mis kuulus samale omanikule. Foto: Marko Saarm

Eelmise kuu algul määrati Viljandi kohtumajas neljale mehele paljude kütusevarguste ja sissemurdmiste eest karistus. Üks neist sai sama kohtuotsusega karistuse ka läinud aasta mais Võhmas auto süütamise eest.

Eri kuritegude hulk, asjaga seotud meeste kohturegistrid ning mitu omavahelist seost võtavad silme eest kirjuks. Trellide taha ei saadetud ka seekord mitte kedagi, olgugi et kolmel mehel kehtis varasem tingimisi karistus.

Neljast mehest kolm, kellest tänaseks täpselt kuu aega vana kohtuotsus räägib – 33-aastane Kermo Anvelt, 24-aastane Alvar Valdre ja 22-aastane Maddis Auspere – on varem korduvalt kriminaalkorras karistatud. Sedapuhku seisid kõik kohtukulli ees paljude varguste eest, mis pandi toime lähestikku mulluse autosüütamisega Võhmas ja selle lähiümbruses, näiteks Olustveres.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles