Kortermaja arendaja meelitab väikeinvestoreid kampa

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omal ajal metsamajandi kontoriks mõeldud punastest tellistest hoone on poolikuna seisnud juba kaks kümnendit. Nüüd saab sellest osaühingu Varaks eestvõttel ja kaasrahastajate toel korterelamu.
Omal ajal metsamajandi kontoriks mõeldud punastest tellistest hoone on poolikuna seisnud juba kaks kümnendit. Nüüd saab sellest osaühingu Varaks eestvõttel ja kaasrahastajate toel korterelamu. Foto: Marko Saarm

Kui suuremates linnades on väikeinvestorite elamuarendusse kaasamine üpris levinud, siis Viljandis on selline skeem tänavu kasutusel esimest korda. 

Osaühing Varaks on siin tähelepanu pälvinud mitme kortermaja väljaehitamisega. Mullu anti uus elu Suur-Kaare tänaval omaaegsele Paalalinna kooli algklasside majale. Varem on kortereid rajatud näiteks Looga ja Lossi tänaval.

Nüüd on firma ette võtnud järgmise, üpris suure suutäie. Nimelt peab mullu detsembris alanud ehitustööde tulemusena saama Pärnu maantee ääres paarkümmend aastat poolikuna seisnud majakarbist sügiseks järjekordne kortermaja. Algul metsamajandi kontoriks kavandatud hoonesse mahutatakse 60 eluaset, millest lõviosa tulevad ühe- ja kahetoalised. Need tahab arendaja võimalikult kiiresti maha müüa või üürile anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles