Eakad hakkasid jänest sõitma (2)

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi eakatele antavale perioodikaardile laetakse iga kuu esimesel päeval 14 sõidukorda. Kui need saavad kasutatud, peab pensionär pileti soetama täpselt samadel alustel nagu iga teine täiskasvanu. Kes seda ei tee, riskib bussijänese staatusega.
Viljandi eakatele antavale perioodikaardile laetakse iga kuu esimesel päeval 14 sõidukorda. Kui need saavad kasutatud, peab pensionär pileti soetama täpselt samadel alustel nagu iga teine täiskasvanu. Kes seda ei tee, riskib bussijänese staatusega. Foto: Marko Saarm (montaaž)

Pärast seda, kui Viljandi linn kehtestas oma pensionäride tasuta bussisõitudele piirmäära, on ühissõidukites kontrolöridele vahele jäänud enneolematu hulk eakaid jäneseid.

Viljandis kehtis poolteist aastat kord, mis lubas kõigil vähemalt 65-aastastel elanikel linnaliinibussides tasuta sõita. Ainus, mis neil tuli vastutasuks teha, oli bussi sisenemisel sõit vastava kiipkaardi abil registreerida.

Veebruari lõpp

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles