Beebitabelisse sai lisada vaid 14 täppi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruaris Viljandi haiglas sünnitajaid nappis ja nii näitaski sünnitusosakonna täpitabel, et möödunud kuul võeti vastu vaid kümne tüdruku ja nelja poisi sünd. Tavaliselt on kuude keskmine jäänud 30 lapse juurde. Fotol osakonna vanemarst Gerry Inso.
Veebruaris Viljandi haiglas sünnitajaid nappis ja nii näitaski sünnitusosakonna täpitabel, et möödunud kuul võeti vastu vaid kümne tüdruku ja nelja poisi sünd. Tavaliselt on kuude keskmine jäänud 30 lapse juurde. Fotol osakonna vanemarst Gerry Inso. Foto: Marko Saarm

On väga eriline, kui lapse sünd langeb kokku mõne suure tähtpäevaga. Veelgi ainulaadsem on, kui laps sünnib liigaasta veebruari viimasel päeval ehk 29. veebruaril. Viljandi haiglas seda tänavu ei juhtunud. 

Viljandi haigla sünnitus- ja günekoloogiaosakonna vanem­arsti Gerry Inso sõnul oli kogu veebruarikuu sündide poolest väga kahvatu. Möödunud 29 päeva jooksul tuli haiglas vastu võtta vaid kümne tüdruku ja nelja poisi sünd. 

Pidupäevade lapsed 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles