Aivar Lillevere: ees seisab raske aasta

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Aivar Lillevere sõnul ootab Viljandi Tuleviku meeskonda ees keeruline hooaeg, ent nad loodavad oma toetajatele pakkuda nauditavat jalgpalli.
Peatreener Aivar Lillevere sõnul ootab Viljandi Tuleviku meeskonda ees keeruline hooaeg, ent nad loodavad oma toetajatele pakkuda nauditavat jalgpalli. Foto: Marko Saarm

Peatreener Aivar Lillevere sõnul pole mullu Eesti meistrivõistluste Premium-liigas kogemusi ammutanud Tuleviku klubi esindusmeeskonnal tänavusel esiliiga hooajal kerget aega loota. Konkurents on tihe ja ootused meeskonnale mõnevõrra suuremad kui eelmisel aastal.

Nii klubi president Raiko Mutle kui esindusmeeskonna peatreener kinnitasid reedel teokssaanud hooajaeelsel võistkonda tutvustaval üritusel, et viljandlaste eesmärk saab olla vaid võitlus Premium-liiga koha pärast. Selle eesmärgini pürgitakse üksnes Viljandimaalt sirgunud mängijatega ning võrreldes möödunud hooajaga on muutunud ka mängustrateegia: senise kaitsest lähtuva taktika asemel üritatakse mängida palli valdamisele ja rünnaku ülesehitamisele keskenduvat jalgpalli.

Aivar Lillevere, esimene esiliiga mäng lõppes Tulevikule väga edukalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles