Tulevik alustas esiliiga hooaega magusa võiduga võõral väljakul

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku meeskond poseeris fotograafidele enne laupäeval Tallinnas peetud hooaja esimest kohtumist.
Viljandi Tuleviku meeskond poseeris fotograafidele enne laupäeval Tallinnas peetud hooaja esimest kohtumist. Foto: Alvar Loog

Laupäeva pärastlõunal kohtus Viljandi Tuleviku meeskond Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliiga avavoorus Tallinnas Hiiu kunstmurustaadionil Nõmme Kalju U21 esindusega ja võttis teenitud 3:1 võidu.

Ideaalse suusailmaga suurte lumehunnikute vahel asetleidnud mäng oli avavilest peale Tuleviku kontrolli all, hoolimata tõsiasjast, et selle koosseisust olid eri põhjustel puudu klubi kolm staari Sander Post, Indrek Ilves ja Karl-Romet Nõmm.

Väärib meenutamist, et eelmise hooaja lõpul meistriliigast välja kukkunud Viljandi esindus jäi kahe hooaja vahel ilma kõigist seni Tallinna Florast laenul olnud võõrmängijatest, sealhulgas ka Viljandist pärit Gerdo Juhkamist. Lisaks oma klubi noortele on esindusmeeskonnaga käesoleval talvel liitunud vaid Viljandis sündinud 24-aastane äärepoolik Rasmus Alles, kes mängis mullu Vändra Vapruse eest esiliigas ja lõi neli väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles