Maapensionärid koputavad linna eakate südamele (2)

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi bussijaamas bussi number 12 ootav Õilme Muni tähendas, et muidugi oleks hea, kui ka maapensionärid tasuta sõita saaksid, aga ega tükki küljest võta see eurogi, mis praegu tuleb kojupääsuks välja käia.
Viljandi bussijaamas bussi number 12 ootav Õilme Muni tähendas, et muidugi oleks hea, kui ka maapensionärid tasuta sõita saaksid, aga ega tükki küljest võta see eurogi, mis praegu tuleb kojupääsuks välja käia. Foto: Elmo Riig

Maal elavad pensionärid tunnistavad, et neil on juba pikemat aega kummaline kuulda linna eakaaslaste nurinat tasuta bussisõidu piiramise üle.

Ühel veebruarikuu päeval sai Sakala toimetus telefonikõne Halliste vallas elavalt Maie Tõnsilt, kes tähendas, et see tasuta sõidu tahtmise teema hakkab lausa ärritama. «Maal käib ju kõik oma rahakoti peal. Kelle taskust ma lähen endale sõiduraha küsima?» rääkis ta.

Omavalitsus hellitas tasuta sõiduga ära 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles