Halba ei maksa karta, parem oota head

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli psühholoogiainstituudi vanemteadur Toivo Aavik soovitab mitte muretseda õnnetuste pärast, mida tõenäoliselt ei juhtugi.
Tartu ülikooli psühholoogiainstituudi vanemteadur Toivo Aavik soovitab mitte muretseda õnnetuste pärast, mida tõenäoliselt ei juhtugi. Foto: Margus Ansu

Lennukid kukuvad alla, pommid plahvatavad ja bussid sõidavad kraavi, aga pole mõtet oma meeli muretsemisega mürgitada, arvab Tartu ülikooli isiksuse- ja sotsiaalpsühholoogia vanemteadur Toivo Aavik, kes korraldab ülikoolis loengukursust positiivsest psühholoogiast.

Toivo Aavik, milline on olnud huvi positiivse psühholoogia loengute vastu?

Huvi on olnud väga suur, eriti nende seas, kes praegu ülikoolis ei õpi. Paraku on need mõeldud vaid Tartu ülikooli tudengitele. On aga täiesti võimalik, et edaspidi alustab täiendkoolituselaadne kursus ka huvilistele. Need poleks kindlasti teoreetilised loengud, vaid ikka koos praktiliste harjutustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles