Nelja teeneka ametniku koondamise aeg sai paika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast eilset tööpäeva on Viljandi linnavalitsuses 56 teenistuskohta. Järgmine tärmin saabub 31. mail, kui kaob kolm töökohta.
Pärast eilset tööpäeva on Viljandi linnavalitsuses 56 teenistuskohta. Järgmine tärmin saabub 31. mail, kui kaob kolm töökohta. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnapea Ando Kiviberg allkirjastas eile neli käskkirja, millega koondatakse neli ametnikku. Kolm neist peavad lahkuma 31. maist, kuid sekretärile-registripidajale jäi eilne tööpäev viimaseks.

Käskkirjade kohaselt koondatakse linnavalitsusest haridus- ja kultuuriameti peaspetsialist Katrin Mändmaa, linnavara peaspetsialist Andres Makku, kantselei spetsialist Ljudmila Nugis ja sekretär-registripidaja Lii Susi. Koondatutest on kõige kauem linnavalitsuses töötanud Katrin Mändmaa ja Andres Makku, kes alustasid raekojas tööd 22 aastat tagasi. Katrin Mändmaa oli kuni 2011. aastani haridus- ja kultuuriameti juhataja. Siis taandus ta kultuuriameti peaspetsialisti kohale, avades võimaluse selleks, et Viljandi kunstikooli direktori kohal võis tööd alustada tema poeg Kristjan Mändmaa. Koondatutest on Mändmaa ainsana jõudnud pensionäriikka.

Ühele ametnikule lisatasu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles