Mõisaküla loodab koleda Läti tee remonti

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõites läbi Mõisaküla Läti poole, muutub kõvakattega tee pärast riigipiiri ületamist kipakaks kruusateeks.
Sõites läbi Mõisaküla Läti poole, muutub kõvakattega tee pärast riigipiiri ületamist kipakaks kruusateeks. Foto: Marko Saarm

Mõisaküla linnavalitsus sai hiljuti julgustava kõne maanteeametist, et Eesti ja Läti ühise töö ning eurorahade toel võib kahe riigi vaheline maantee uue kvaliteetse kuue saada. Tegelikult amet aga veel midagi ei luba.

Nagu ütles Mõisaküla meer Ervin Tamberg, andis maanteeameti esindaja talle paar nädalat tagasi teada, et plaanitav töö võib teoks saada juba järgmisel aastal. Eesti pool teeb korda maanteelõigu Valga–Uulu maanteest Mõisaküla serva riigipiirini ja Läti parandab oma tee Ipi­kuni.

«Kui Mõisakülast üle riigipiiri Lätti sõita, siis praegu on seal halvas seisus kruusateed üheksa kilomeetri pikkuselt,» tõdes ta. «Heast teest oleks aga huvitatud palju inimesi, nii lätlasi kui eestlasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles