Lätist naasnud meestel tuleb põrutada Leetu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeva hilisõhtul kahepäevaselt turneelt naasnud Viljandi käsipallimeeskond astub juba homme kell 19 kodupubliku ette, kui on Eesti meistrivõistluste vahegrupiturniiril on tema võõrustada HC Kehra / Horizon Pulp & Paper.
Pühapäeva hilisõhtul kahepäevaselt turneelt naasnud Viljandi käsipallimeeskond astub juba homme kell 19 kodupubliku ette, kui on Eesti meistrivõistluste vahegrupiturniiril on tema võõrustada HC Kehra / Horizon Pulp & Paper. Foto: Marko Saarm

Nädalavahetusel lõpetas Viljandi HC meeskond Lätis Balti käsipalliliiga põhiturniiri ning nüüd tuleb tal veerandfinaalis vastu astuda Kaunase esindusele.

Koha liiga veerandfinaalis oli Viljandi HC endale taganud juba enne kahte viimast võõrsil peetud kohtumist, ent mängudest Ogre ja Riia meeskonnaga sõltus tema koht põhiturniiri alagrupis ning seega ka play-off’i vastane.

Endale juba varem alagrupis võidu taganud Valgevene SKA Minski järel teist kohta himustanud viljandlastele saabus selgus juba laupäeval: 29:23 võit HK Ogre / Miandumi üle tähendaski teist kohta, sest samal ajal kaotas HC Kehra / Horizon Pulp & Paper Riias 22:30 Celtnieksile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles