Viljandlastele lähim ööpäev läbi avatud loomakliinik asub Tartus

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piia Vilu üritab loomaomanikke aidata ka töövälisel ajal. Enamik kliente käib siiski tema Viljandi kesklinnas asuvas väikeloomakliinikus, kus on mitmesuguste protseduuride tegemiseks vajalik aparatuur.
Piia Vilu üritab loomaomanikke aidata ka töövälisel ajal. Enamik kliente käib siiski tema Viljandi kesklinnas asuvas väikeloomakliinikus, kus on mitmesuguste protseduuride tegemiseks vajalik aparatuur. Foto: Elmo Riig

Viljandis osutavad lemmikloomadele tööpäeviti ja laupäeva hommikuti arstiabi kaks loomakliinikut, ent muul ajal ja raskemate juhtude korral tuleb loomaga sõita Tartusse maaülikooli loomakliinikusse.

Viljandi Männimäe loomakliiniku juhataja Riina Jõgila sõnul on see aeg, mil haigeid loomi võeti vastu kellaajast ja nädalapäevast olenemata, jäänud minevikku. Nüüd osutab kliinik teenuseid vaid tööpäevadel kella 18-ni ja laupäeval kella 15-ni. Kliinikul ei ole ka valvetelefoni, millele kliendid saaksid igal ajal helistada. Tavatelefonilt saab juhataja ütlemist mööda õnnetusjuhtumite korral nõu küsida kliiniku lahtiolekuaegadel.

Kiirabiautot pole

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles