Esmaspäev, 29. veebruar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärimusmuusika aida väikeses saalis 29. veebruaril kell 19 trio Soon/Piho/Lepasson plaadiesitluskontsert.
Pärimusmuusika aida väikeses saalis 29. veebruaril kell 19 trio Soon/Piho/Lepasson plaadiesitluskontsert. Foto: arhiiv

Pärimusmuusika aida väikeses saalis täna kell 18 laulu- ja mänguring kogu perele.

Pärimusmuusika aida väikeses saalis täna kell 19 trio Soon/Piho/Lepasson plaadiesitluskontsert. Trio loob väikekanneldel õrn-helge kõlamaailma, mis pakub rahulikku vaheldust kiirele kulgemisele inimvoolus.

Johann Köleri 190. sünniaastapäeva tähistamiseks kavas olev pidulik kultuurireis tema kodukandis tuleb 8. märtsil, alates kella 9.45 Viljandist Köleri ausamba juurest. Korraldajad annavad teada, et reisile registreerimise tähtaega on pikendatud 4. märtsini. Seda saab teha Viljandi linnaraamatukogu infoletis, infotelefonil 433 8660.

NÄITUSED

Karksi valla kultuurikeskuses 29. veebruarini näitused «Külal külas / Küläl küläh», «Eesti vapi lugu» ja Ellen Huumi fotod «Aastaring Karksi-Nuias». Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Abja kultuurimaja fuajees veebruari lõpuni näitus «Pildirindel II maailmasõja aegsed naljad ja karikatuurid mõlemalt poolt rindejoont». Pärnu maantee 28, Abja-Paluoja.

Viljandi linnaraamatukogu 3. saalis on hindamiseks laste- ja noortekirjanduse Nukitsa konkursi raamatud. Trepihallis 29. veebruarini Tiina Tafenau suguvõsauurimise näitus «Suure südame ja ärksa vaimuga». Väljapanekut saab vaadata linnaraamatukogu lahtioleku aegadel. Tallinna tänav 11/1.

Kondase keskuses püsinäitus kooliõpetaja Paul Kondase (1900–1985) maalidest, mis kuuluvad Viljandi muuseumi kogusse. 5. märtsini «Segatud meediumid. 25 aastat teatri visuaaltehniliste erialade koolitamise algusest Viljandis». 26. märtsini saab vaadata Kaido Rätsepa naivistlikke maale ja postkaarte näitusel «Elu ja ülirohkesti!». Avatud on näitusmüük: trepigaleriis müügil nii kohalike kui teiste kunstnike teoseid. Kondase keskus on märtsi lõpuni avatud kolmapäevast laupäevani kella 10–17. Pikk tänav 8, Viljandi.

Suure-Jaani külalistemajas 31. märtsini «Maalid XX sajandist. Helle Vahersalu 75». Ilmatari tänav 3a.

Sakala keskuses May ja Ursula Aavasalu keraamikanäitus «Variatsioonid kahele», mis jääb avatuks 1. aprillini. Tallinna tänav 5, Viljandi.

Viljandi vallamajas on avatud Gert Gurievi isikunäitus «Arhitektiks kujunemise lugu». Näitust saab külastada maja lahtioleku aegadel. Kauba tänav 9.

Uku keskuse teisel korrusel Enn Loidi fotonäitus «Seened». Tallinna tänav 41, Viljandi.

Kohvikus Day Off Teet Lindma pastellmaalide näitusmüük. Ostjad toetavad üle-eestilist karikatuurivõistlust. Leola tänav 61, Viljandi.

Copy
Tagasi üles