Viljandlased rassisid finaalis ja vormisid kolm kulda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Viljandis peetud maadluse meistrivõistlustel astusid kodupubliku ette kulda vastu võtma kolm Tuleviku vabamaadlejat, lisaks tuli meie meestele kaks hõbedat ning kohalikuks sportlaseks tuleb pidada ka kulla ja hõbeda teeninud Kaarel Maatenit.

Viljandi maadlusklubi treener Aarne Kõiv käis enne finaalkohtumiste algust spordihoones ringi rahuloleva näoga, sest kaheksast vabamaadluse võistluskaalust kuues olid Tuleviku klubi esindajad finaalis.

Täiskasvanute vabamaadluse kõige kergemas kaalus teenis näiliselt mängleva kergusega kuldamedali Kevin Ervald, kes alistas 10:0 Helary Mägisalu Vändrast. Meelis Sillat tegi kullavõidu tarvis oma töö juba varem ära ning finaalis pääses ta vigastada saanud konkurendi loobumise tõttu maadluseta. Ragnar Kaasikul polnud poolraskekaalus kuigi suuri raskusi Kevin Baumanni alistamisega ja ta teenis endale meistritiitli 11:0 võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles