Vaba mõte. Lapsed ja kanep (5)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketlin Beljaev
Ketlin Beljaev Foto: Marko Saarm

Kuidas olla noorte seas populaarne? Kaur Kender teab: tuleb palju ropendada ja nõuda kanepi legaliseerimist. Sain minagi sellest osa, kui sattusin hiljuti Tartus Rahva Raamatu poes esitlusele, kus Kender tutvustas anonüümse autori sulest sündinud teost «Kuidas minust sai HAPKOMAH». Selles raamatus on ilustamata kirjas, missugune on fentanüülisõltlase elu.

Too esitlus pälvis ka meedia tähelepanu, sest otse publiku nina all sündis midagi, milleks vist isegi Kender valmis polnud. Nimelt oli kohale tulnud kirjanduskriitik Mihkel Kunnus, kes on viimasel ajal lastepornograafia kohtuasja teemal Kenderi vastu sõna võtnud. Vaevalt jõudis Kunnus suud paotada, kui peaesineja teda allpool naba asuvatesse kehaõõnsustesse hakkas saatma. Seejärel lasi Kender turvameestel oma vastase mõnituste saatel välja juhatada.

Imelik. Kas sedasi ajavadki asju pealtnäha kõvad mehed? Noored igatahes noogutasid talle tunnustavalt. Aga mitte see ei olnud minule põhiküsimus. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles