Viljandlased lõpetasid põhiturniiri võiduga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond lõpetas Eesti meistrivõistluste põhiturniiri kolmanda kohaga. Nüüd valmistub ta mängudeks koduse liiga tugevamas vahegrupis ning kaheks viimaseks Balti liiga põhiturniiri vastasseisuks.
Viljandi HC meeskond lõpetas Eesti meistrivõistluste põhiturniiri kolmanda kohaga. Nüüd valmistub ta mängudeks koduse liiga tugevamas vahegrupis ning kaheks viimaseks Balti liiga põhiturniiri vastasseisuks. Foto: Elmo Riig

Viljandi käsipallimeeskond pani kolmapäeval kergelt teenitud võiduga punkti tänavuste meistrivõistluste põhiturniirile ning jätkab nüüd meistriliiga tugevamas vahegrupis.

Põhiturniiri viimase vooru kahes kolmapäeval peetud kohtumises saatis edu kodus mänginud HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi ja Viljandi HC meeskonda.

Viljandlased võtsid Audentese meeskonnalt 32:13 võidu. Ehkki nad ei näidanud kohtumises just oma parimat mängu, lõppes avapoolaeg nende 11:7 eduseisul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles