Pealinlaste lepingust paistab Viljandile kahe saaliga kino

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eskiisil on Uku keskuse kavandatav juurdeehitis, millesse võiks tulla kino. Parimal juhul valmib see aasta pärast.
Eskiisil on Uku keskuse kavandatav juurdeehitis, millesse võiks tulla kino. Parimal juhul valmib see aasta pärast. Foto: EfTEN Capital

Uku keskus on alustanud paberite kordaajamist, et ehitada oma kaubamajale teine osa, mille ülemisele korrusele peaks tulema kaks kinosaali.

Eellepingu Eestis kiiret laienemist plaaniva Apollo kinoketiga on Uku keskuse omanikud juba sõlminud, kuid ehituse kavandamist tuleb alustada väga kaugelt – detailplaneeringu ümbertegemisest. Selleks vajaliku avalduse on ettevõte linnavalitsusele esitanud ning linnajuhid on protsessi käima lükanud. Kui kõik sujub, läheb planeeringu muutmisele kolm kuud ning kino avamiseni pisut üle aasta.

«Oleks meil ehitusluba, hakkaks juba homme ehitamisega pihta,» kinnitas Uku keskuse omaniku, investeerimisfirma Eften Capital juht Viljar Arakas ja lisas, et eelleping on kinoketiga juba sõlmitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles