Helmen Kütt eelistas kooseluseadusele Viljandi komisjoni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) saadik Helmen Kütt ei osalenud kooseluseaduse tühistamise eelnõu väljahääletamises.
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) saadik Helmen Kütt ei osalenud kooseluseaduse tühistamise eelnõu väljahääletamises. Foto: Mihkel Maripuu

Viljandist riigikokku valitud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) saadik Helmen Kütt ei osalenud kooseluseaduse tühistamise eelnõu väljahääletamises, sest tahtis osaleda Viljandi sotsiaalkomisjoni istungil.

Kooseluseaduse teema on riigikogu ja valitsuse tasandil olnud terav küsimus juba pikka aega ning teisipäeval pandi opositsioonipoliitikute algatusel hääletusele idee alustada seaduse tühistamise protsessi. Napi enamusega ehk häältega 41:39 võitsid seaduse pooldajad, kelle sekka kuulub ka Helmen Küti koduerakond. 12 riigikogu liiget jättis üldse hääletamata.

«SDE fraktsioon on ühtsem kui kunagi varem. Et istung läks pikendamisele, tuli mul lahkuda varem seoses Viljandis toimuva linnavolikogu sotsiaalkomisjoni istungiga,» selgitas Kütt pärast istungilt lahkumist BNS-ile hääletamata jätmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles