Viljandi vee- ja soojafirma tunnistati kultuurisõbraks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kultuuriminister Indrek Saar tunnustas teisipäeval 33 firmat ja eraisikut ehk kultuurisõpra, kes möödunud aastal kõige enam kultuurivaldkonna ettevõtmisi toetasid.

Teiste seas sai tänu osaliseks kütte- ja veesüsteemidele spetsialiseerunud Viljandi aktsiaselts Sovek, kes kavandas ja paigaldas tühja tööstusangaari rajatud Ugala teatri ajutisse kodusse ehk UBB-sse kanalisatsioonitorud ja soojaallikad.

Teatrijuht Kristiina Alliksaar kirjeldas Sovekiga tehtud koostööd kui eriti ladusat ja meeldivat. «Nad seisid siin silmitsi algul vaat et võimatuna näiva ülesandega. Ometi lahendasid oma ala meistrid olukorra äärmiselt leidlikult ja tõhusalt ega peljanud just teatrile sobilike lahenduste otsimiseks tavapärasest mahukamat ja ajakulukamat tööd. Vähe sellest, et nad andsid meile head nõu, nende teenus oli soodne. Näiteks kui ilmnes, et publikualale tuleks paigaldada tavapärasest erinevat värvi soojapuhurid, ei küsinud nad selle eest lisaraha, ehkki oleks võinud,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles