Rainer Valo võitis hõbeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Valo teenis Eesti juunioride lauatennise meistrivõistlustel meespaarismängus koos pärnulasest eakaaslase Mart Luukiga hõbemedali.
Rainer Valo teenis Eesti juunioride lauatennise meistrivõistlustel meespaarismängus koos pärnulasest eakaaslase Mart Luukiga hõbemedali. Foto: Erakogu

Pühapäeval Ida-Virumaal Aseris peetud Eesti juunioride lauatennise meistrivõistlustel oli Viljandimaa mängijatest edukaim Viljandi spordikooli õpilane, Võhmast pärit Rainer Valo, kes saavutas meespaarismängus koos pärnulase Mart Luukiga hõbemedali.

Poolfinaalis võitsid nad 3:1 Narva tandemi Artjom Hiisku ja Stanislav Strogovi, finaalis pidid aga 0:3 alla vanduma Haapsalu klubi juunioridele Aaro Õismetsale ja Toomas Vestlile.

Segapaarismängus kaotasid Rainer Valo ja Reelica Hanson (Aseri spordiklubi) kolmandat kohta otsustavas mängus napilt 2:3 Aaro Õismetsale ja Anita Lissovenkole (Maardu LTK) ning pidid leppima neljanda kohaga. Meesüksikmängus lõpetas Rainer Valo viiendana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles