Teated talvisest ujujast ja süütajast osutusid päästjatele tühisõitudeks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaanis olid esmaspäeva õhtul korraga järve ääres politseinikud, päästjad ja kiirabitöötajad. Nende abi seal vaja ei läinud, sest jutt talvisest ujujast osutus väljamõeldiseks. Väljakutse tegijat polnud politsei eile lõunaks veel tabanud.
Suure-Jaanis olid esmaspäeva õhtul korraga järve ääres politseinikud, päästjad ja kiirabitöötajad. Nende abi seal vaja ei läinud, sest jutt talvisest ujujast osutus väljamõeldiseks. Väljakutse tegijat polnud politsei eile lõunaks veel tabanud. Foto: Kenno Soo

Suure-Jaani jääga kaetud järves on pilkases pimeduses kaduma läinud ujuja. Karksi vallas valas keegi tuppa bensiini ja süütas maja. Sellised ärevad teated sundisid päästjaid kiiresti tegutsema, kuid need mõlemad olid valeväljakutsed.

Suure-Jaanis oli keegi ilmselt võtnud nõuks päästjaid, politseinikke ja kiirabitöötajaid lollitada ning arvatavasti pahatahtlikult valeväljakutse teinud noormeest otsib politsei.

Karksi vallas Ärikülas põhjustas alusetuks osutunud hilisõhtuse teate alkoholi liigsest tarbimisest alguse saanud peretüli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles