Võistlustel andsid tooni noored

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorteklassi kuuluv Marta Okas teenis maakonna täiskasvanute kergejõustiku meistrivõistlustel kolm alavõitu. Üks neist tuli kaugushüppes.
Noorteklassi kuuluv Marta Okas teenis maakonna täiskasvanute kergejõustiku meistrivõistlustel kolm alavõitu. Üks neist tuli kaugushüppes. Foto: Marko Saarm

Laupäeval Viljandi Paalalinna viilhallis peetud maakonna täiskasvanute sisekergejõustiku meistrivõistlustel oli rahvast vähevõitu ja suure enamiku kaasateinutest moodustasid noorteklasside sportlased.

«Selline see seis meil on,» tähendas võistluste peakohtunik Aivar Hommik ja lisas, et kui tulevad noorte meistrivõistlused, on saal jälle inimesi paksult täis.

Täiskasvanud harrastajate huvi maakonna mõõduvõtu vastu on viimastel aastatel leige olnud. Et aga kaasa võivad teha ka noored, olidki stardis enamikus kooliõpilased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles