Juuniorid puistasid Eesti klassikute auhinnariiulit

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlane Kevin Ervald (sinises) teenis laupäeval Haapsalus Eesti juunioride vabamaadluse meistri medali kõrvale hõbeda Kreeka-Rooma maadlusstiilis.
Viljandlane Kevin Ervald (sinises) teenis laupäeval Haapsalus Eesti juunioride vabamaadluse meistri medali kõrvale hõbeda Kreeka-Rooma maadlusstiilis. Foto: Elmo Riig

​Viljandi Tuleviku klubi juuniorid sekkusid laupäeval Haapsalus peetud Eesti Kreeka-Rooma maadluse meistrivõistlustel kõige kõrgemasse konkurentsi ning tõid koju hõbeda ja pronksi.

Peamiselt vabamaadlusele keskendunud viljandlastest käisid tiitlivõistlustel eakaaslasi kimbutamas Kevin Ervald ja Georgi Jasnov.

Eelmise aasta Eesti parimaks kadettide vanuseklassi vabamaadlejaks nimetatud Kevin Ervaldit jäi kehakaalus alla 60 kg kuldmedalist lahutama vaid õige pisut ja ta oli väga lähedal hilisema võitja seljatamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles