Elutöö preemia laureaat jäi kõnniteel auto ette

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnalt elutöö preemia saanud teenekas arst Eduard Viira vajas esmaspäeval juhtunud õnnetuse tõttu ise arstiabi.
Viljandi linnalt elutöö preemia saanud teenekas arst Eduard Viira vajas esmaspäeval juhtunud õnnetuse tõttu ise arstiabi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval kell 17.50 juhtus Viljandis Männimäel liiklusõnnetus, milles vasakpööret sooritav auto sõitis otsa jalakäijale, kelleks osutus hiljuti linnalt elutöö preemia saanud teenekas arst Eduard Viira.

Õnnetus juhtus Riia maanteel maja number 79 juures, kus 26-aastane Sander sooritas sõiduautoga Audi A4 vasakpööret. Ta sõitis otsa kõnniteel liikuvale jalakäijale, 84-aastasele Eduard Viirale, kes viibib nüüd ravil Viljandi haigla kirurgiaosakonnas, mida ta juhtis 30 aastat. Sõiduki juht toimetas jalakäija pärast õnnetust haiglasse, kust ta lubati küll esmaabi andmise järel kodusele ravile, aga kuhu ta hiljem siiski tagasi pöördus ja ravile jäeti.

Raviarst Andres Tiit ütles, et kuna vigastus pole väga suur, pääseb teenekas tohter lähipäevil uuesti kodusele ravile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles