Pettunud Algo Kärp: olen suusaliidule justkui sponsor

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suusataja Algo Kärp lõpetas laupäeval Norras Holmenkollenis 50 kilomeetri klassikastiilis maratoni 33. kohaga ja sai kirja Eesti distantsisõitjate hooaja parima tulemuse. Päev hiljem tunnistas ta oma Facebooki lehel, et pole tulemusega sugugi rahul ning lisaks on tal hulganisti muresid ja küsimusi.

«Sõitsin legendaarsel Oslo etapil välja 33. koha. Selge, et selle koha järele ma sinna ei läinud. Sõidu algus oli minu jaoks raske ja läks aega enne, kui end käima sain. Distantsi teise poole läbisin küll peamiselt üksi, kuid oluliselt kiiremas tempos ning suutsin ka pidevalt positsiooni parandada. Siiski ei ole ma enda tulemusega absoluutselt rahul ning muresid ja küsimusi on palju,» kirjutas Kärp.

«Teise poole pealt vaadates: kuulun eelmise hooaja tulemuste põhjal murdmaasuusatamise A-koondisesse,» jätkas ta. «Suusaliidust olen saanud see aasta toetust natukene vähem kui 1500 eurot. Seejuures maksab EOK suusaliidule minu eest igakuist treeningtoetust (sel hooajal peaks olema laekunud liitu ca 9000 eurot). EOK toetab mind Sotši mängude teatesuusatamises saavutatud 10. koha eest. Ma olen suusaliidu jaoks vajalik, sest olen neile justkui sponsor. Täiesti kindlalt olin ma eile võistlejatest parim kategoorias kõige väiksema eelarvega majandav sportlane.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles