Holstre-Pollist sirgunud suusatajad korjasid neli medalit

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud laupäeval võitis Otepääl treeniv Tarvastu vallast pärit Seila Peek (keskel) Eesti murdmaasuusatamise meistrivõistlustel vabastiili sprindi rajal kõige kirkama medali.
Möödunud laupäeval võitis Otepääl treeniv Tarvastu vallast pärit Seila Peek (keskel) Eesti murdmaasuusatamise meistrivõistlustel vabastiili sprindi rajal kõige kirkama medali. Foto: Urve Bergman

Kolm Holstre-Polli metsade vahel suusatajateed alustanud sportlast tõid möödunud nädalavahetusel Põlvamaal Mammaste kunstlumerajal peetud Eesti murdmaasuusatamise meistrivõistlustelt ära ühe kulla, ühe hõbeda ja kaks pronksi.

Laupäeval saavutas Audentese spordigümnaasiumis õppiv Põhjakotka seltsi liige Seila Peek naiste vabastiili sprindis ajaga 3:08.77 juunioride arvestuses esikoha. Pühapäeval jäi ta aga klassikatehnikas 10 kilomeetri sõidus Anette Veerpalu järel teiseks, kaotades talle minuti ja seitsme sekundiga.

Samal päeval oli Viljandi suusaklubi liige Algo Kärp meeste 15 kilomeetri klassikasõidus ajaga 36:21.4 kolmas. Tema klubikaaslane Martin Nassar võitis pronksmedali U-23 vanuseklassi 15 kilomeetri klassikadistantsil ajaga 38:05.1, mis oli kaks minutit ja kaheksa sekundit kehvem kui võitjal Andreas Veerpalul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles