Curly Stringsi uus video filmiti korteris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Curly Stringsi eelmisel aastal ilmunud EP-lt «Elumäng» pärinev lugu «Miraaž» filmiti akustilise live-sessioonina üles Viljandis bändi liikme Taavet Nilleri kodus.  

«Kutsusime Curly Stringsi Viljandi Vibesi sessioonile, sest nad on Eesti muusikaskeene absoluutne tipp ja lisaks on nad ju alguse saanud Viljandist, lisaks on nad vaieldamatult üks parimaid live-bände Eestis,» põhjendas valikut Viljandi Vibes kommunikatsioonijuht Siim Ammon.

«Kuulsin seda lugu esimest korda suvel Seto folgil ja see jäi kohe meelde Taaveti vokaali ja unenäoliste laulusõnade pärast,» lisas projektijuht Linda Liis Eek.

Hoolimata ülitihedast graafikust oli Curly Strings kiiresti nõus Viljandi Vibesi sessioonile tulema.

«Meile meeldib kõik koos akustiliselt mängida, sest siis tuleb kõik korraga ja päriselt ja alati isemoodi välja,» ütles laulja Eeva Talsi.

«Oleme ka varem mõnel samasugusel sessioonil osalenud ja mulle väga meeldib neid videosid vaadata. Me ootasime juba ammu Eestis sellist akustiliste sessioonide tegijat,» kinnitas Villu Talsi.

Viljandi Vibes on Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tudengite loodud akustiliste live-sessioonide kanal, mis tutvustab head uut Eesti muusikat ja põnevaid paiku Viljandis. Curly Stringsi video on neil juba neljas ning ka edaspidi on tulemas videosid nii värsketele koosseisudele kui paljude lemmikuteks saanud artistidele. Viljandi Vibesi tegemisi saab jälgida Facebookis ja kodulehel.

Viljandi Vibes kogub veel nädala jagu hoogu, kaasa saab aidata Hooandjas.

Vaata ka Sakala videot, kuidas filmiti Curly Stringsi videot!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles