Teatrimajas pakuti veini ja võtmeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks väikese saali seintest muudab asukohta ja helikindlad lahendused lubavad edaspidi mõlemas saalis korraga tegutseda.
Üks väikese saali seintest muudab asukohta ja helikindlad lahendused lubavad edaspidi mõlemas saalis korraga tegutseda. Foto: eskiis

Teisipäeva pärastlõunal allkirjastati Ugala teatri suurel laval viimaks kaua oodatud ehitusleping. Nagu moodsad ajad nõuavad, loomulikult digitaalselt. Enne seda vajutas teatrijuht Kristiina Alliksaar inspitsiendipuldis viimast korda nuppu kirjaga «Publikumärk».

Peauksest teatrimajja sisenedes lööb esimese hooga näkku pahvakas külma ja niisket õhku. Ninna hakkab ka tuttav hõng, mille tulihingeline teatrisõber ka une pealt ära tunneb.

Fuajees aastakümneid laiutanud istumissaarekesed on endisel kohal ning taamal kumab jalutussaali laes rippuvate valgustipilvede soe sära. Toolidest tühjaks kantud saali põrandat katavad lõpupidu meenutavad värvilised litrid. Ajaloolist hetke oma silmaga uudistama tulnud külalised väristavad hämaras ruumis hallide kogudena õlgu ning popsivad kopsudest välja sooja auru pahvakaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles