Saalihokis võidutsesid Kalmetu poisid ja Paalalinna tüdrukud

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna kuuenda kuni üheksanda klassi parimaid saalihokimängijaid ootab ees üleriigiline võistlus Valgas. Fotol on Viljandimaa parim meeskond, Kalmetu kooli esindus. Nende õpetaja on Dagmar Hekki.
Maakonna kuuenda kuni üheksanda klassi parimaid saalihokimängijaid ootab ees üleriigiline võistlus Valgas. Fotol on Viljandimaa parim meeskond, Kalmetu kooli esindus. Nende õpetaja on Dagmar Hekki. Foto: Margit Kurvits

Möödunud nädalal peeti Viljandi Kesklinna koolis maakonna koolide kuuenda kuni üheksanda klassi õpilaste saalihoki karikavõistlusi ning seal esikoha võitnud Kalmetu kooli poisse ja Paalalinna kooli tüdrukuid ootab nüüd veebruari lõpul Valgas koolispordi liidu finaalvõistlus. Samuti sõidavad finaalvõistlusele Jakobsoni kooli poisid. 

Nagu ütles Kalmetu kooli kehalise kasvatuse õpetaja Dagmar Hekki, oli ta pärast poiste võitu mõtelnud, kas peakski nüüd hakkama lastega rohkem hokit harjutama, aga jõudnud otsusele, et nad jätkavad siiski endisel moel.

«Tunnis ikka natuke mängime. Isegi uued hokikepid ostsime. Aga meil ei ole koolis neid poorte ja nii suurt väljakut, et hakata trenni tegema,» rääkis ta. «Küll harjutame enne Valka sõitu ilmselt veel löögitehnikat ja kokkumängu.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles