Tervisekeskus jätkab esialgu vanamoodi

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Kaup rahustab neid, kes kardavad arstide väljaajamist tervisekeskusest.
Priit Kaup rahustab neid, kes kardavad arstide väljaajamist tervisekeskusest. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandi tervisekeskuse aktsiate võõrandamine on praegu ooteseisus, sest müüki saab alustada alles kuu aega pärast 24. novembrit, mil volikogu otsuse tegi. Seni on huvilistel õigus seda vaidlustada.

Tervisekeskuse nõukogu esimees Priit Kaup ütles, et maja funktsioneerib normaalselt edasi. Senine juhataja Marika Tirmaste töötab aasta lõpuni poole kohaga ehk kaks päeva nädalas. Priit Kauba sõnul on kandidaat juhataja kohale olemas, aga lõplik lahendus sõltub sellest, mis tervisekeskusest edasi saab.

«Praegu käib lepingute sõlmimine majas ruume rentivate arstidega,» lausus Priit Kaup. Lepingud sõlmitakse viieks aastaks.

Ta rahustas ka neid viljandlasi, kes kardavad silmaarsti kabineti sulgemist Turu tänaval. «Silmaarst töötab tervisekeskuse hoones edasi, samuti nahaarst.»

Jaanuar toob ehk selgust, aga on väga võimalik, et sobiva pakkumise äralangemise korral jääb müügitehing hoopiski katki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles