Kümme bussi jäid teedel hätta

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Reedel jätsid kaks bussi teeolude tõttu kahele maakonnaliinile minemata ning kaheksa bussi läbisid tavalisest väiksema ringi.

Buss, mis pidi hommikul Viljandist alustama ning Viiratsi kaudu kõrvalteid mööda Mustlasse jõudma, ei sõitnud üldse välja, sest teed polnud lumes näha. Samuti ei väljunud buss, mis pidi hommikul Kärstnast Viljandisse tulema.

Kaheksa bussi, millest kaks on niinimetatud õpilasliinid, tegid ettenähtust palju väiksema ringi. Näiteks lapsi Pärsti kooli viima pidanud buss jäi Savikoti peatuses lumme kinni. Viljandist Uue-Kariste kaudu Abja-Paluojale suundunud buss keeras Heimtalis ümber, sest edasi polnud teed enam näha, ja sõitis linna tagasi.

Isegi üks linnaliinibuss tegi hommikul ettenähtust lühema sõidu. Number 2 buss, mis oli peale korjanud Viiratsist linna tõttavad inimesed, jättis Tartu tänava lõigu vahele ning sõitis otse Uuest tänavast üles.

«Väga õige otsus bussijuhilt,» kiitis maavalitsuses ühistransporti korraldav Maie Mumm. «Muidu oleks ehk kogu bussitäis inimesi Järve peatusesse jäänud, sest ümberkeeramise ruumi seal polnud.»

Hommikul ise bussijuhtidega linnas ringi sõitnud Mumm vahendas bussijuhtide kiidusõnu linnas teid lahti hoidva Veolia Keskkonnateenuste kohta. «Tänavad, mida mööda bussid sõidavad, olid enam kui rahuldavas seisus,» lausus Mumm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles