Skandaalsel kinnistul läheb ehitamiseks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näituse tänav 4b kinnistule peaks juba eeloleval kevadel hakkama kerkima üks kuue korteriga ridamaja.
Näituse tänav 4b kinnistule peaks juba eeloleval kevadel hakkama kerkima üks kuue korteriga ridamaja. Foto: Elmo Riig / Sakala

Paalalinna elamurajoonis asuval endisel Viljandi veevärgi pumpla alal, mida puudutanud skandaal äsja ettevõtjale Tauno Tuulale linnavalitsuse liikme koha maksis, läheb tõenäoliselt juba lähematel kuudel ehitus lahti.

Aadressi Näituse 4b kandev kinnistu on avaliku tähelepanu keskmes olnud läinud aasta juunist. Nimelt asusid siis maatüki läheduses elavad inimesed võitlema osaühingu Nordic Living palvel algatatud detailplaneeringu vastu, mis lubanuks sinna rajada kolm ridaelamut kokku 21 sektsiooniga. Naabrid leidsid, et selline lahendus rahvastaks nende kodukoha üle.

Lõppeval nädalal tõusis maatükk eriti teravalt avalikkuse huviorbiiti, sest selgus, et pool Nordic Livingust kuulub linnavalitsuse liikme Tauno Tuula poja elukaaslasele. Et Tuula oli linnavalitsuses detailplaneeringut kaitstes seda fakti salajas hoidnud, tekkis küsimus, kas tegu võis olla korruptsioonijuhtumi või vähemalt ebaeetilise tegevusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles