Maakonna suurim turniir pole aastaga nõrgemaks jäänud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel fotol on meenutus eelmise aasta turniirilt, kui omavahel kohtusid hilisem võitja Hansa Ilutulestikud ja seekord loobunud Kultuuriakadeemia. Fotol on valges särgis kõige kõrgemal Rauno Meerits, kes on oma meeskonna suurim punktitooja nii kohalikul turniiril kui Eesti teises liigas.
Sellel fotol on meenutus eelmise aasta turniirilt, kui omavahel kohtusid hilisem võitja Hansa Ilutulestikud ja seekord loobunud Kultuuriakadeemia. Fotol on valges särgis kõige kõrgemal Rauno Meerits, kes on oma meeskonna suurim punktitooja nii kohalikul turniiril kui Eesti teises liigas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kolmanda mängupäevani jõudvad Viljandimaa korvpalli meistrivõistlused näitasid eelmisel nädalavahetusel, et osalevad meeskonnad pole aastaga nõrgemaks jäänud.

«Need, kes olid tugevad, on endiselt tugevad,» ütles turniiri peakohtunik ja korraldaja Vello Rits, kes on ühtlasi Viljandi spordikooli esinduse treener. «Esimese nädalavahetuse pealt tundus, et kolm meeskonda ehk Spordikool ning Kärstna ja Viljandi vald on pisut nõrgemad, aga eks turniiri edasine käik näita.»

Rohkem kui 30 aastal teokssaanud võistlused on endiselt kõige suurema osalejaskonnaga maakonna meistrivõistlused ning samal ajal kestavad need ka kõige pikemalt. Jaanuaris alanud turniiri finaal leiab aset aprilli teisel nädalalõpul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles