Reformierakonna esindaja: kahju, et jama on tekkinud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Jents
Kalle Jents Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi volikogu Reformierakonna saadikurühm kogunes eile õhtul, et teiste tegevuste järel arutada ka linnavalitsusest lahkunud Tauno Tuula seost ühe kinnisvaraarendusega.

Saadikurühma juhi Kalle Jentsi sõnul ei olnud koosolek erakorraline, sest tollele päevale oli juba pikka aega varem kavandatud reformierakonna poliitikute kohtumine Viljandimaal viibinud riigiministri Arto Aasaga. Erakorralisena kavandati eile päeval aga koosoleku lõpul jutuks võtta linnavalitsusest lahkunud Tauno Tuula ümber tekkinud segaduse arutamine.

«Sellest tuleb rääkida,» oli Jents enne koosolekut veendunud. Tekkinud olukord on tema sõnul lihtsalt arusaamatu, aga seda, mida juhtunust välja võiks lugeda, ta enne koosolekut öelda ei tahtnud. «Esialgu on lihtsalt kahju, et selline suur jama on tekkinud, aga ma pole aru saanud, miks see tekkis,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles